Onderhoudsbeurt en reparaties voor uw hoortoestel bij HoorPartners

Een hoortoestel heeft u altijd bij u, door weer en wind. Het toestel onderhouden en reinigen is dan ook van groot belang. U kunt zich wel voorstellen dat vocht, talg en oorsmeer de werking van uw hoortoestel kunnen verminderen. Dus, wacht niet te lang met een onderhoudsbeurt! En anders repareren we het.

Hoortoestel onderhouden en schoonmaken

Een hoortoestel is en blijft een elektronisch product. Met water is hij dus geen vrienden. Vocht is vaak een oorzaak dat een toestel kapot gaat. Hierbij kunt u denken aan een regenbui of douchebeurt. Om uw hoortoestel te beschermen tegen vocht zijn er verschillende mogelijkheden. Dit varieert van een eenvoudig droogtablet tot uitgebreide droogapparatuur. Wij informeren u hier graag over in onze winkel.

Er zijn verschillende producten bij HoorPartners-audiciens verkrijgbaar waarmee u het hoortoestel kunt schoonmaken. Welk reinigingsproduct voor uw toestel geschikt is, hangt van het type hoortoestel af.
Vindt u het moeilijk om uw hoortoestel schoon te maken? Geen probleem, dit doen wij graag voor u. Kom langs bij uw HoorPartners-audicien en samen kijken wij hoe we het product schoon kunnen krijgen.

Hoortoestel kapot

Is uw hoortoestel kapot of denkt u dat deze kapot is, dan wordt deze bij HoorPartners gerepareerd. Het is ons streven deze reparatie zelf zo snel mogelijk uit te voeren. In sommige gevallen moet het toestel naar de fabrikant worden opgestuurd. Vaak is het mogelijk om u dan een ‘leenhoortoestel’ aan te bieden.

Een hoortoestel is voor het leven. Oftewel, het is een belangrijk product voor u waar u zuinig op moet zijn! Kom langs bij HoorPartners, wij verzorgen uw ‘maatje’ graag.

Kom langs in de winkel


Top