HoorPartners heeft hoortoestellen voor kinderen

Niet alleen voor volwassenen, máár ook voor kinderen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor kinderen hanteren wij onder andere de kidslijn. Dit is een speciale selectie hoortoestellen die in zijn geheel door de zorgverzekering wordt vergoed. 

U kunt ook voor de bescherming van het gehoor van uw kind bij ons terecht. Bij op maat gemaakte gehoorbescherming maken wij altijd eerst een oorafdruk. Dit is een zeer precies werkje, vooral bij kinderen. Wij nemen hiervoor graag rustig de tijd. Wij vertellen het kind eerst wat we precies gaan doen, zodat hij of zij weet wat er precies gaat gebeuren. Daarna plaatsen we een watje in het oor en spuiten we afdrukmateriaal in de gehoorgang. Na vijf minuten is het materiaal uitgehard en klaar om verder mee aan de slag te gaan.

Zwemoordoppen voor kinderen

Zwemt uw kind graag, maar komt hij/zij daarna wel eens met oorpijn naar u toe? Dat komt door een zwempartij. Het is warm en vochtig in de gehoorgang na het zwemmen. De perfecte omgeving voor bacteriën. Een oorontsteking kan het gevolg zijn. Daarom wordt zo’n ontsteking van de gehoorgang ook wel 'zwemmersoor' genoemd. Voorkom oorpijn bij uw kind door zwemoordoppen aan te schaffen. Ook handig voor op vakantie! Wij hebben speciale oordopjes voor kinderen die ervoor zorgen dat er geen water in de oren komt.

Kom bij ons langsTop